Borgmester sætter borgerinddragelse på dagsordenen: Kaffemøder skal skabe fremtidens Hedensted

Foto: Hedensted Kommune. Borgmester Ole Vind ser frem til mange inspirerende kaffemøder og ny energi til fortsættelse af udvikling af Hedensted Kommune.
dato

En flygtig samtale over en kop kaffe kan skabe bemærkelsesværdige ideer – og det passer Hedensted Kommunes borgmester Ole Vind perfekt, når han inviterer borgerne i Hedensted Kommune til at bidrage til kommunens udvikling. Dette initiativ er kommet i kølvandet på en positiv udvikling i kommunen de seneste år.

Over de seneste fem år har Hedensted Kommune oplevet en markant befolkningsvækst. Omkring 1100 nye borgere har valgt at kalde kommunen deres hjem - en udvikling som kommunen er stolt over. Men det er ikke kun den stigende befolkning, der har været en bemærkelsesværdig ændring; over 200 nye virksomheder har også etableret sig i kommunen i løbet af de samme fem år.

Borgmester Ole Vind ser denne forretnings- og arbejdsmarkedsudvikling som en vigtig faktor i skabelsen af øget velstand og vedligeholdelse af god service for kommunens borgere. Udviklingen i erhvervslivet, sagde han, er en forudsætning for en stærk og sund økonomi både nu og i fremtiden.

For at fortsætte denne positive udvikling, opfordrer Vind nu byens borgere og foreninger til at bidrage med deres egne ideer. Han har gjort det muligt at bestille et kaffemøde med ham selv for at diskutere perspektiver og forslag til kommunens videre udvikling.

Denne unikke invitation til at skabe en direkte dialog med kommunens ledelse er et klart tegn på Hedensted Kommunes ønske om at involvere og engagere dets borgere i skabelsen af kommunens fremtid.

Borgmesteren ser frem til mange inspirerende kaffemøder og ny energi til fortsættelse af udvikling af Hedensted Kommune.


https://www.hedensted.dk/aktuelt/2024/jan/book-et-kaffe-moede-med-borgmesteren
Kilde: Hedensted Kommune