Hedensted Kommune gør kommunalbestyrelsesmøde tilgængeligt online for øget borgerinddragelse

dato

Seneste kommunalbestyrelsesmøde i Hedensted Kommune nu tilgængeligt online for alle interesserede

Den seneste samling i Hedensted Kommunes kommunalbestyrelse fandt sted den 28. februar, hvor en række vigtige punkter blev diskuteret. For dem, der ønsker et indblik i de lokale politiske beslutninger og drøftelser, er der gode nyheder: Optagelserne fra mødet samt det officielle referat er nu tilgængelige online.

Interesserede borgere har mulighed for at se videooptagelserne og læse referatet i detaljer ved at besøge kommunens officielle hjemmeside. Dette gør det nemt for alle at følge med i, hvad der sker i deres lokalområde, uanset hvor de befinder sig.

En særlig brugervenlig funktion er muligheden for at klikke sig direkte ind på specifikke dagsordenspunkter i videooptagelsen. Dette betyder, at man hurtigt kan finde og se diskussionerne omkring netop de emner, man er mest interesseret i, uden at skulle se hele mødet igennem.

Med denne åbne og lettilgængelige kommunikation håber Hedensted Kommune at øge gennemsigtigheden og inddragelsen af borgerne i de lokale politiske processer. Det er et skridt mod en mere informeret og engageret lokalbefolkning.

https://www.hedensted.dk/aktuelt/2024/feb/video-fra-kommunalbestyrelsesmoedet-den-28-februar

Kilde: Hedensted Kommune